Welkom

Welkom op de website van de Vereniging van Taalspecialisten.

De Vereniging van Taalspecialisten is een onafhankelijke vereniging, die taalspecialisten ondersteunt bij hun werkzaamheden om het taalonderwijs te verbeteren. De vereniging heeft tot doel de betrokkenheid van taalspecialisten op elkaar en de collegiale samenwerking te verhogen, de uitwisseling over het werk van taalspecialisten te faciliteren en de belangen van taalspecialisten te behartigen.

Nieuws

 • Voorjaarsconferentie
  Op vrijdag 23 maart 2018 vond de voorjaarsconferentie plaats. Zie hier voor het verslag. Het thema was: Het einde van het vak begrijpend lezen?  
 • Nieuwsbrief
  De Nieuwsbrief december 2017 is verzonden naar alle leden, en is ook hier te lezen.
 • Nieuwe rubriek
  De website van de vereniging bevat een nieuwe rubriek: Opgemerkt. Hier verzamelen we actuele (te downloaden) informatie over taalonderwijs die interessant is voor het werk van een taalspecialist, zoals onderzoeksrapporten, adviezen en brochures. Ook proberen we met de informatie aan te sluiten bij de thema’s van de conferenties. Bijdragen voor deze rubriek zijn altijd van harte welkom!

Lid worden van de vereniging 

 • Taalspecialisten in Nederland, Vlaanderen en Suriname kunnen lid worden van de Vereniging van Taalspecialisten. Het lidmaatschap kost € 37,50 per jaar. Leden krijgen reductie op de prijs van deelname aan de conferenties. Hieronder vindt u een digitaal aanmeldformulier om lid te worden.
 • Aanmeldformulier 2022

Volg ons op

Facebook logo vector free download clipart